Logo

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op
Evy-Online
+Wat is een CRM systeem?

CRM staat voor Custom Relation Management system of te wel relatiebeheersoftware.

+Is Evy-Online een CRM systeem?

Ja Evy-Online is in principe een CRM system. Echter is Evy-online ontstaan door jaren lange ervaring en vanuit de behoefte van de gebruiker en is de nadruk gelegd op gebruikgemak en het snel kunnen vinden van gegevens. Vaak zijn CRM systemen onwikkeld vanuit de techniek en minder vanuit de gebruiker.

+Voor wie is Evy-Online geschikt?

Evy-Online is geschikt voor bedrijven, instellingen, verenigingen, ZZP'ers en ook particulieren.

+Kan in overal en op elk gewenst moment inloggen?

Ja als er een internetverbinding is kunt u 24/7 inloggen en werken met Evy-online.

+Wat als de internetverbinding wegvalt tijdens het werken met?

Dit is in principe geen probleem het kan alleen zo zijn dat de laatst ingetoetste gegevens verloren gaan. Bij Evy-online is het zo dat u bij het wisselen van een record of pagina gedwongen wordt om de eventueel gewijzigde gegevens op te slaan hierdoor kan er weinig verloren gaan bij het wegvallen van de internet verbinding.

+Wat wordt er verstaan onder een notitie?

Dit is een ingave scherm waar men een gespreksverslag of email contact vast legt. Dit wordt dan automatisch gekoppeld aan een contactpersoon en aan een Relatie.

+Hoe kan ik gegevens snel en makkelijk zoeken?

Evy-online werkt met zogenaamde QBF (Query By Form) zoekfuncties. Dit is een krachtige zoekfunctie waarbij men op meerdere gegevens tegelijk zoeken.
Bv zoeken bij contactpersonen op op de achternaam naam “Jansen” in de plaats “Apeldoorn”.

+Kan ik ook zelf velden aanpassen?

Ja alle velden waar een keuzelijst achter zit kunt u zelf beheren en aanpassen. Bovendien zijn er in het hoofdscherm (relatie gegevens) 8 posities gereserveerd voor vrije velden. Hier kunt u gemakkelijk zelf tekst, memo, selectie, datum en check box velden plaatsen en benoemen.

Bestanden beheren
+Kan ik ook bestanden opslaan zoals bv bij dropbox?

Ja Evy-online heeft een bestands manager die ervoor zorgt dat bestanden kunnen worden geüpload en beheerd in een mappen structuur. Deze bestanden kunnen worden gekoppeld aan bv klant notities zodat u altijd de juiste bestanden bij de hand hebt. Evy-online bied tevens de mogelijkheid om met rechten te werken zodat iedere gebruiker toegang heeft tot die gegevens waartoe hij geautoriseerd is.

+Kan ik meerdere bestanden tegelijk oploaden?

Ja, er kunnen 1 of meer bestanden tegelijk worden geupload.

+Kan ik ook rechten geven aan bestanden?

Ja u kunt rechten verlenen voor toegang tot bestanden op medewerker en op gebruikers niveau.

Gegevens in de cloud
+Wat is de cloud nu eigenlijk?

Bij Cloud Computing worden alle servers, netwerken, applicaties en andere elementen beschikbaar gesteld via het internet. De cloud gebruiker is geen eigenaar van de software en hardware die hij gebruikt. Ook hoeft men zich niet druk te maken over de back up van de data, het onderhoud van de hardware en de beveiliging ervan.

+Wat zijn de voordelen van werken in de cloud?

Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren. U hoeft niet te investeren in computers of dure servers die onderhouden moeten worden en om de zoveel jaar vervangen. Verder betekent werken in de cloud dat u op elke gewenste locatie kunt werken via elk apparaat. Ook kan er gemakkelijk worden opgeschaald als er meer geheugenruimte nodig is.

+Waar is de cloud? Waar staat mijn data?

Het Tier 3 datacentrum van TransIP staat in Amsterdam in Nederland en is zeer gunstig gelegen naast de ringweg A10.

+Hoe wordt de back-up van mijn data geregeld?

Er wordt iedere nacht een back-up gedraaid naar een externe locatie. Alle racks in het datacentrum zijn voorzien van redundante netwerkpoorten. Een Uninterruptible Power Supply (UPS) en twee SDMO NSA dieselgeneratoren zorgen ervoor dat zelfs bij stroomuitval het datacentrum volledig operationeel blijft.

+Zijn mijn gegevens veilig in de cloud?

Veiligheid is cruciaal. Het datacentrum beschikt daarom over 24/7 on-site bewaking, het gehele jaar door. Biometrische identificatie en een HD CCTV netwerk waarborgen dat uw data veilig staat. Brandveiligheid wordt gegarandeerd door een VESDA detectiesysteem in combinatie met een Argonite blussysteem. Dit alles zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn en u er altijd bij kunt. Bovendien wordt alle dataverkeer versleuteld via een SSL certificaat.

+Wat is SSL?

Secure Socket Layer (SSL) en Transport Layer Security (TLS) is het meest gebruikte beveiligingsprotocol. Het is in feite een protocol dat een beveiligd kanaal voorziet tussen twee computers die via internet of een intern netwerk communiceren. In de huidige digitale wereld wordt het SSL-protocol doorgaans gebruikt wanneer een webbrowser een veilige verbinding moet kunnen maken met een webserver via het inherent onveilige internet. Je ziet het aan de URL in de web browser deze zal beginnen met https.

+Hoe werkt het opslaan van persoonsgegevens in de cloud?

De omgang met persoonsgegevens is geregeld in de Europese privacywetgeving. Die geldt ook voor cloud computing/diensten. De wet stelt dat de veiligheid en privacy van de gegevens die u opslaat gegarandeerd moet zijn. De data van het Evy-online systeem staan in een Europese cloud.
Hiermee is voorkomen dat de Amerikaanse overheid via de zogenaamde “PatriotAct” toegang heeft tot uw data. Dit is in strijd met de Europese wetgeving en daarom hebben veel Amerikaanse bedrijven data centers in Europa om dit probleem te omzeilen.